Polaroid kameran

 
 
Håkan: Fin! Vart fick du tag på den?
 
Anna: Oh jag vill också ha! Hur mycket kosta den och vart beställde du den ifrån? :D 
 
Svar på kommentarerna ovan 
 
Tack, ja den är min lilla bebis, haha. Jag köpte den via ebay.de eftersom frakten var billigare från Tyskland än England! Priset varierar väldigt mycket så mitt tips är att söka efter INSTAX MINI 7s på ebay eller amazon och sortera efter billigast möjliga, det finns även valutaomvandlare(sök på google) så kan du jämföra med svenska kronor.
 
Nu till själva guiden...alltså den är ju bara hur enkel som helst att lära sig! 
 
Kameran kommer i detta paket som innehåller kamera(såklart), handledsband, batterier(4 x AA) och en guide.
 
Om du beställer kameran så glöm inte att beställa film till den också, lika bra att göra det på en gång och beställ ett rejält pack eftersom det ofta blir billigare att beställa ett större pack en några då och då.
 
Så här ska filmen se ut..
 
Du sätter på den genom att för hand dra ut objektivet(linsen), då öppnas linsen automatiskt på det sättet kan du aldrig glömma linslocket på, hehe.
 
Så till själva funktionerna, det finns fem söta symboler som du kan välja mellan. Om du fotar inomhus använd "hus-läget", utomhus en molningdag använd "moln-läget", utomhus soligt använd sol-läget" och slutligen utomhus super solig sommardag använd "supersol-läget".
 
 
Här kommer bilden ut, tar knappt två sekunder         Här ser ni de olika funktionerna
 
Resultatet då? Superbra blir det, det kan ta några kort att lära sig vilken inställing som fungerar bäst men det roligaste är att se hur bilden kommer ut som, ibland blir bilden inte allt som man tänkt sig men på ett bra sätt, som en liten överaskning!
 
Vår lilla Harry..
 
Det är något charmigt med polaroidfoton, de har liksom en speciell känsla som inte digalfoton kan ge.
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback