Långa inspirations listan

Det är vinter, kallt och ganska mörkt ute. Visst, det har börjat att ljusnat men det är fortfarande mörkt, nytt år men vart försvann all inspiration?
 
Så här kommer en behövlig lista på hur du håller inspirationen, mår lite bättre och klarar dig genom vintermörkret...
 
 
-Ta dig tid att göra supergo frukost, ät en massa bär och frukt för mer energi.Laga en brak middag och bjud inn vänner eller familj.
 
palides:

(by meagan f)
 
 
-Börja träna, just nu är det för kallt att spring utomhus, kanske dyrt att skaffa gymkort, men du kan alltid köra pillates, styrketräning eller t ex. hoppa hopprep hemma. Skapa tid för träningen, spelar ingen roll om det är 20 minuter eller 1,5 timme. Huvudsaken är att du gör det och känslan efteråt. Det är ju faktiskt vetenskapligt bevisat att träning utgör endorfiner som gör dig glad.
 
-Tänd en massa ljus, köp några nya doftljus. På Åhlens finns det med smultron, äpple, vanilj och choklad för ynka tjugolappen.
 
 
-Unna dig något fint, kanske en ny tröja, eller dom där skorna som du gått och suktat efter i flera månader. 
 
-Gå in på Tumblr, Weheart, Fashiolista osv och titta på inspirerande bilder, jag kan sitta och titta på bilder i timmar. Kanske hittar du nått fint citat som lyser upp din dag.
 
-Samla ihop ett kompisgäng, titta på ett film maraton med gamla filmer. Tex, låt alla välja en favort film och kolla sedan natten lång.
 
 
-Ta med dig en kompis, gå på stan och ta en fika(chailatte!), prata om allt mellan himmel och jord.
 
-Testa en ny frisyr, hårfärg eller byt stil. Ibland kan en hårklippning göra så mycket, om du känner dig snygg och fräsch så känner du dig också indirekt mer självsäker.
 
 
-Hitta på något galet tilsammans med en kompis, TIPS. TIPS. Skratta och bara skit i allt för en dag.
 
-Även fast det är kallt ute så är det inte antarktiskt. Klä på dig ordentligt med kläder, gå ut på långpromenad och ta varmchoklad med dig. 
 
-Sätt på dig hörlurarna, spela en låt som gör dig bubbligt glad och hoppa, dansa omkring i ditt rum. 
 
-Möblera om på ditt rum för att få lite förändring. Sätt upp ljuslingor lite här och var.
 
 
-Börja planera inför sommaren, vad vill du hitta på? Kanske är det en viss konsert som lockar, planera med dina vänner så blir det roligare. För om du planerar i tid är det större chans att du hinner med allt du vill göra på sommarn.
 
-Gör någon glad. Kanske är det någon på din skola eller närhet som går ensam, säg hej. Lee. Ett leende kan betyda mycket för en person och är oftast smittsamt. Kanske får du ett leende tillbaka.
 
-Det bästa på vintern är väl ändå att åka skidor? Om du gillar det förståss. Åk ett helt gäng när det är nattöppet, så kul!
 
 
-Gör något du alltid drömt om att göra, förverkliga det. Vad väntar du på igentligen? Du lever ju nu. 
 
 
-Mycket att tänka på just nu? Släpp ut alla din känslor och tankar genom målning och att skriva. Hjälper faktiskt.
 
 
-Titta på din favorit tv-serie, om du inte har någon, skaffa en! Det är alltid trevligt att ha något att längta till varje vecka.
 
 
Hoppas ni fått lite tips om vad man kan hitta på och känner dig mer insprirerad än du var innan nu läste inlägget!
 
Kram, vill säga att ni är så fina. Alla söta kommentarer, det är dem som gör mig inspirerad.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback