Svar och tips på hemsidor med snygga kläder!

Har du några tips på bra hemsidor med snygga kläder? härlig blogg.
 
Tack! Ja absolut, här kommer en liten lista på några bra affärer som har snygga kläder och som få vet om..
 
image
 
1. Asos det bästa med den här klädshopen är nog att det jämt är typ 70 % rea på halva sortimentet och att det är fri frakt världen över, oftast brukar det ju bli så att man inte orkar beställa något när man ser att frakten är 70 kr, men här är det no problemos!
 
 
 
 
3.Chicnova har bra priser och annorlunda och snygga kläder. Fri frakt till Sverige! Extra plus på till att man får 20 % rabatt på första ordern.
 
Ripped Denim Shorts with Rivets Embellishment                   High Waist Simpson Print Denim Shorts with Raw Edges
 
 
3. She insider är också en bra butik på nätet, billigt och både vardagliga och annorlunda kläder, beställde min simpson skjorta därifrån! Fri frakt, även 15 % rabatt på första beställningen.
 
Apricot Short Sleeve Floral 16 Print Crop T-Shirt Green PHILADELPHIA EAGLES Print Mesh Yoke T-ShirtBlack Short Sleeve Simpson Cross Print T-Shirt
 
4. Ebay, haha! Där kan du hitta det mesta och till bra priser, både märkes och ej, se upp för falska kopior bara! Och gå in på ebay.de om du vill ha billigaste frakt, eller ebay.uk. 
 
HOGWARTS Shorts
 
 Sunflower Flower Crown
 
 
Deathly Hallows Crop Top in Almost Black
 
  
 
 
Annars gillar jag Weekday, Top Shop, Hollister och glöm inte Second Hand( etsy.com).
 
 
 
Mitt slutliga tips är ändå att klicka in på fashiolista.com , där kan man söka på bilder på kläder och det finns alltid en länk till var man kan köpa dem, perfekta sättet att hitta nya klädaffärer på nätet.
 
Så nu hoppas jag att ni hittat någon ny favorit och kanske fyndar något fint. Och det är ju faktiskt mycket roligare att shoppa på nätet...
image
...Och lättare! ;)
 
 
kram!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback