September

 
Den andra september idag och sakta men säkert så börjar höstkänslan infinna sig i kroppen, förnekar fortfarande dock att sommaren är slut, vill liksom inte släppa tag om något som var så bra. Men idag var jag tvungen att plocka fram höstjackan.. och det är ju ett ganska klart höst-tecken. Jag tror att när man bor vid havet så blir sommaren lite längre för man kan ju fortfarande bada...även om det är lite kallt. Men ja, nu får nog ge upp och helt enkelt välkomna hösten för det finns ju så mycket roligt att se fram emot. Hej September!
 
 
 
5 saker som är bra med hösten.
 
-Att lyssna på bra musik, en massa artister som släpper nya platter i höst. Bland annat;Laleh.
 
 
-Att alla tv-serier fortsätter med nya avsnitt/nya sässonger i slutet av september. Mina tips får bli How I met Your Mother season 9 den 23/9 och Revenge season 3 den 22/9 !
 

Revenge.
 
Revenge
 
Marshall explains why The Captain is creepy on HIMYM. Click on for more funny quotes and stuff from the show.
 
Barney Stinson. He's a terrible human being, but too funny to not enjoy watching.
 
 
-Att få klä sig i mysiga tröjor. Antingen en stickad eller med något fint tryck. Höstkläder rent allmänt känns roligt och ett bra skäl till att förnya garderoben. Det behöver inte va något stort, en fin sjal eller ett par fina knästrumpor gör stor skillnad.
 
 
 Over the Knee Socks
 
-Att gå på cafe med en vän eller flera, waynes chailatte( addicted) och göra plugget tsm, mycket roligare då!
 
 
-Dra ihop filmkvällar med vänner, eller kanske gå på bio? Alltså det kommer as många bra filmer just nu... Mortal Instrument, i november Catching Fire(!) och i december The Hobbit 2!!
 
 
-Att skriva. På sommarn känns det inte så lockande att sitta inne och skriva men när kvällarna blir kyliga och höststormarna börjar dra in och hela naturen färgas i gyllene orange så känns allt med ens mycket roligare på skrivfronten. 
 
 
 
I love fall!! Except for waking up for school. I mostly love pumpkin/apple sweets, coolish weather, and Starbucks caramel brûlée latte!!!:)
 
I Love and do all these activities, especially baking apple and pumpkin goods and drinking Starbucks' pumpkin spice latte. I love every thing about Autumn Except Maybe the cold weather and going back to school.
 
Pics: Tumblr and Pinterest.
 
Kram på er!
 
 
 


» Erika

Härlig inspo!!

2013-09-03 // 12:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback