Filmkväll

 
Denna regninga/dimmiga kväll är som gjord för att stanna i soffan och se på film, speciellt efter en helg med massa yrande runt. Ikväll är det dessutom james bond på fyran!
 
Har inte riktigt haft tid att va på datorn idag, så jag uppdaterar er med bilder från Yran imorgon istället..en fet bildbomb! Och jag håller även på att sätta ihop en liten yran-film med en massa filmklipp ifrån min, kirsten och emmys kamera.
 
foto: instagram.. @kikithorsen
 
 
Imorgon kommer små kusinerna + bästa faster ifrån stockholm på besök några dagar, farfar kom också igår så närmsta dagarn blir till att umgås med släkten och bara ha de mys.
 
Näe, nu åter till filmen... 
 
 

Vi kan gå genom eld, bara för kväll.

 
Då var man hemma efter två grymma festivalkvällar på storjsöyran, sitter och försöker fundera ut hur jag ska kunna förmedla upplevelsen i ord, men ger upp. Det går bara inte, man måste helt enkelt uppleva det själv.
 
Har precis lagt mig på sängen, slår på spotify och Genom Eld av Oskar Linnros. Ler som en idiot. Blundar, känner stämningen från gårkvällen och allas jubel då Linnros plötsligt stiger på scenen igen och kör sången som alla väntat på. Jag svär att himlen lyftes minst tio meter och att alla tusentals hjärtan dunkade i exaxt samma lyckobeat. Och hela scenen färgades eldgul.
 
 
"Men det är nånting ikväll, som får mig att tro. Att vi kan gå genom eld. Bara för kväll."
 
Magiskt.
 
 
Såg att jag tagit 150 bilder med mobilkameran, imorgon ska jag ladda över dem på datorn men tillsvidare kommer lite instagram pics.
 
 
 
 
Mandio Diao!
 
 
 
Kram,
 

Fredags listan ~ 43 frågor

1. Hur gammal är du? Ungefär 17 år och sju månader. 6406 dagar för att vara exaxt.
 
 

2. Hur gammal känner du dig? Beror väl på. Ibland jätteliten och ibland jättegammal. Men idag känner jag mig som sjutton. Fast vad är det för skillnad på sexton och sjutton? Det är inte direkt så att man vaknar upp på sin födelsedag och känner sig äldre. Och jag tror inte att jag kommer känna mig annorlunda när jag vaknar upp den 10 januari och plötsligt är arton år heller. Förutom att jag kanske tagit körkort då! "You are as young as your faith, as old as your doubt; as young as your self-confidence, as old as your fear; as young as your hope, as old as your despair."

3. Vad har du gjort i dag? 

Klockan är tio nu, eh jag har tagit ut hästarna, packat det sista, läst lite bok på bryggan, duschat, käkat frukost, bloggat... och ikväll blir det storsjöyran! :-D

 

4. Vilken film såg du senast? 

The Royal Tenenbaums med K.

 
5. Vem ringde du senast? 
 
Emmy, yran snack.
 

6. Ett jobb du inte kan tänka dig?

Slaktare.

 

7. Är du rädd för blod? Nej inte ett dugg, det är mer vissa människor jag är rädd för och dem innehåller ju blod, så ja kanske det.

 

8. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Whut, why? På nittiotalet var jag liten och tittade hellre på tecknat än på politiska debatter. Men Göran Persson kommer jag ihåg, dels för att han var statsminister in på 00-talet, men mest för att han gästade barnprogrammet "Björnes Magasin" där han dansade i en knallgul kycklingdräkt. Det var kul. Minns ni?

Ni som sett The Shining... får nog också kalla kårar av björnen i kostymen;)

 

9. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga?

Nej, haha.

 

10. Vilken färg är dominerande i din garderob? Hela färgskalan...kanske blått? Vitt? Svart? Gult?Grått? Har ingen som hellst aning då mina kläder ligger.. hrm inte precis perfekt vikta i byrålådan.

 

11. När vaknade du i dag? 

8 ringde klockan.... min första tanke var...PANIKPACKAAA!!

 

12. Vilken är din favorithögtid? Julen slår ju allt, dock är jag inte så sugen på att tänka på decemberkyla och vita gator. Halloween är ju också rätt så grymt. Kanske inte i Sverige dock.

 

13. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? På ett mysigt cafee vid franska rivieran tsm med familj eller vänner? Med vackra höga klippor och hav så långt ögat når. Eller kanske på en ö utanför italien? Salta oliver, haloumiost, sallader och läskande dricka. Och att kunna bada i kristallklart vatten utan att ens frysa efter flera timmar.

 

14. Hur vill du tillbringa din pension? Typ bli en sån där gangster tant som aldrig blir gammal, i sinnet. Fast viktigast är ju att spendera den med dem man tycker om, jag tror att det viktigaste i livet är att umgås med vänner och familj som får en att må bra.

 

15. Vad lyssnar du på just nu? Mest artister som ska spela på yran såklart!

 

16. Har du någon gång brutit ett ben? Ja ett ben i ringfingret, räknas det? På listan kan jag också tillägga stukade fötter/ben, spik genom foten, stukade handleder/fingrar.

 

17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?  På sommarn... Fyll den med italiensk mat så blir jag glad( ink. glass) Ingen sommar utan GLASS ju.

 
 

 

18. Vem är din favoritkändis? Jag gillar Jennifer Lawrence och Emma Watson väldigt väldigt mycket. Speciellt Jennifer är en bra förebild för många yngre. Cara de Levinge och Johny Depp. Logan Lerman.

 

19. Vad är du på för humör just nu? Hyper asdfghjklö. glad.glad. glad.

 

20. I hur många länder har du varit i?  13. Fler ska det bli!

 

21. Vilka yrken har du provat på? Radio guld, Stallskötare hoppstall, förskola, kassa människa(haha kommer inte på ett bättre ord) Alltså mest prao-platser. 

 

22. Hur går du helst klädd? Magtröja, jeans och doctor martens. Eller kjol eller klänning med blommor på. Typ lite vad jag känner för. (Schitzo-stil) Voala! Så har jag uppfunnit ett nytt ord.

 

 
 

23. Vilket stjärntecken är du född i? Stenbocken, att läsa om stenbocken är som att kopiera min själ på ett papper. Ibland stämmer det ju inte, men nästan alltid så.

 

24. Vilket är ditt favoritgodis? Gillar inte smågodis speciellt mycket. Jag äter mest typ nötter, oliver, ost. Eh choklad är annars min favorit! Naturgodis är också gött.

 

25. Vilket var/är ditt bästa ämne i skolan? Svenska, språk och alla samhällsämnen.

 

26. Vad har du på dig just nu? Jeanshorts och ett linne, är så sjukt sjukt varmt idag.

 

27. Vad har du för storlek i kläder? 34-38, beror på märke och klädesplagg.

 

28. Vad har du i dina fickor? Nada. Eller jo, ett sandkorn. Om det räknas som ägodel.

 

29. Vad köpte du senast? Två par skor som kom med posten igår. Tänkta för London Fashion Week.

 

 

30. Hur många gånger har du flyttat? Föddes i München, flyttade till Sundsvall inne i stan som 2,5 åring och vid fyra års ålder flyttade vi ut på alnön där vi sedan bodde tills jag var 12-13, för att sedan flytta till Övk där jag bor nu. Alltså 3 gånger.

 

31. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska och morgon männsika. Fast inte båda på samma gång då. Fast på sommaren lutar det åt det första.

32. Senaste filmen du såg på bio? The Lone Ranger med Maja, jättebra film!

 

33. Har du blivit sydd någon gång? Nej, fast det var nära att jag sydde mig i fingret på syslöjden i fyran. Fast mest så bara skrämde vi syläraren Gun, som även hade det fina smeknamnet Gunn-Brunn så att hon fick hjärtsnörpen och höll på att svimma. Badd ass man var på den tiden.

 

 

34. Vad åt du till frukost? Fil med müsli, kiwi, nektarin och bananskivor. Bra kombo.

 
 

35. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Då var jag sju år och hade precis gått ut ettan, hade redan börjat tröttnat på att få läxor och njöt av sommarlovet. Förmodligen lekte jag med Cassen och Dennis som bodde på samma gata, eller Emmy som bodde på gatan ovanför. Eller så befann jag mig precis där jag sitter i dag, i vår sommarstuga, fast som idag är helt renoverat och ca. 3 gånger större. Tänkte nog inte så mycket över framtiden utan levde i nuet och hade noll bekymmer.

 

36. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Nej, är bara sjutton så. Jag har faktiskt inte stulit någon bil för den delen heller, ifall ni undrade.

 

37. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Händer hela tiden då jag har så fina vänner och familj. Kirsten var här igår och vi hade det trevligt och farmor bjöd på hennes goda raberpaj i förrgår.

 

38. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? .På nattygsbredvid sängen, när jag inte tappat bort den. Och det händer ganska ofta.

 

39. Är du blyg? Inte ett dugg, jag är inte ultra social och pratar inte särkilt mycket i onödan men jag har nästan aldrg känt mig blyg inför nya människor. 

 

40. Vad heter du i andra namn? Linnéa.

 

41. Har du varit med om en bilolycka? Nej, tack och lov.

 

42. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja, det har väl nästan alla. Utan det är man ju bara en tom fasad, platt.

 

43. Vilken är den roligaste träningsformen? Spela minigolf, bästa sättet att bränna kalorier(känn sarkasmen). Kanske spela innebandy, fotboll med ett gäng kompisar? Nämen, Ett riktigt dressyrpass, det känns i magen!  Simma!! Tennis. Springa.

 

 

 


Let's create memories

 
Engångkameran, nu har jag 27 bilder att göra av med under en helg. Let's do this!
 
:-)
 
 

ny design

Hej hej, ville bara säga att jag trixat lite med designen.. var på tiden!
 
Hope you like it, nu ska jag ut i solen...blir nog till att packa sent, sent ikväll. Typiskt mig att packa i sista minuten..
 
Hmm, ska nog också sätta mig och skriva en packlista.. festivalkläder, pengar, kamera och mobil... vad mer behövs?
 
Imorgon drar vi till Östersund...! :-)
 
Tills dess ligger jag på bryggan och lyssnar på denna lista.
 
 
Alltså dessa låtar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram,
 

We don't sleep when the sun comes down

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Kirsten T
 
 
Del två från när jag och K fotade på klipporna förra veckan!
 
Kram,
 

Storsjöyran på fredag!

Nu har Emmy, Kirsten och jag bokat biljetter till Storsjöyran och vi är i Östersund vid fyra tiden! Ska bli så sjukt roligt och de artister jag ser mest fram emot är nog Oskar Linnros, Johnossi, First Aid Kid, Adrian Lux och Crystal Castels.
 
 
Vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig.. vi ska ju gå två dagar och båda dagarna kommer det vara ca. 25 grader varmt... förmodligen blir det jeans shorts och magtröja dag ett och enkel klänning med öppen rygg + blomkrans dag 2. + doctor martens såklart! 
 
Lite inspo..
 
 
 
 
 
Untitled
 
shut up and kiss me | via Tumblr
 
 
 
Dennna låt ♥
 
Imorn ska jag införskaffa en engångskamera fr!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photoshoot i Storsand

Igår fotades jag av Nathalie Evrung på vackra storsand som ligger i Norrfällsviken, vi startade ganska sent vid ca. 20 tiden eftersom solen lyste så starkt mitt på dagen och vi hade verkligen inte kunnat fått bättre väder! På slutet vid 22 tiden var det värsta fina solnedgången som bidrog till ett häftigt sken.
 
Temat på plåtningen var Sjöjungru/utomjordiskt/mystiskt, verkligen ett roligt tema att jobba med. Jag bar en lång, silvrig vintageklänning och var typ indräkt med glitter.
 
Det första jag googlade på i morse var "hur får man bort glitter från håret?" haha, fast efter lite schampo och vatten så var det mesta borta, dock har jag ändå lite glitter kvar i ansiktet som tycks vilja sitta kvar för gått. Men det var ju 100 gånger värt det såklart!
 
Nu längtar jag tills bilderna är färdiga så att jag kan visa upp några här på bloggen, dessutom ska mitt modell-portfolium påfyllas. Måste även tillägga att Nathalie verkligen är jätteduktig på att fota och lätt att känna sig trygg med på fotograferingar. Skulle verkligen inte förvåna mig om hon en dag fotar omslag för de stora modemagazinen, tills dess kan ni ju alla klicka in på hennes hemsida.
 
Sneek peek från kameraskärmen:
 
Måste också tacka mina föräldrar så hemskt mycket för att ni alltid ställer upp för mig och skjutsar mig på olika saker. Utan er skulle jag varken kunna hålla på med modellandet eller hästar och tävling. 
 
 
Kramkram,
 

Spring-lopp på G

 
Snart ska jag starta skommarhamnsloppet, och det är 20 grader varmt. Phu. Dock är det bara några kilometer men vissa startar inne i stan.. jag har bara sprungit några veckor nu i sommar, har mest kört nike training club appen... så vi får se hur det går! 
 
*herp derp*
 
Just nu sitter jag i solstolen och läser senaste ELLE, carpaaar.
 
Usch( #detsomstårpåtidningen) det är ju inte alls höst snart, nej nej. Fy. Mer än en månad kvar ju! Och massa roligheter kvar:-)
 
Imorgon planeras en fotografering i Storsand, kommer bli jätteskoj!
 
ps. videon krånglar med svar på frågestund.. ska försöka några gånger till annars svarar jag i text. Vi får se. ds
 
Kram och njut av solen!
 

I dont know. I want to go to adventures, I think. Not get stucked in one place.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder ifrån i förrgår då jag och Kirsten fotade på klipporna, Snygg vän jag har va! :)
 
Mer bilder kommer soon..
 
Kram,
 
 
 

Sommarkväll i staden

 
Åkte in till stan med K, vi gick i lite affärer och jag fyndade lite festival kläder och sedan köpte vi med oss mat från subway och gick ner till hamnen och åt.
 
 
  
 
Sedan strosade vi runt i staden. Och hittade en fin regnbåge när vi kom ut ifrån hemmakväll och det hade slutat att regna.
 
 
 
 
 
Idag var vi och fotade på klipporna, blev en del bilder som jag håller på att beskära/ändra storleken på så att jag kan ladda upp dem på bloggen.
 
Kram,
 
 
 
 
 

170713

 
Igår kom Kirsten äntligen hit!! Vi har inte setts sen i september, förutom skype då, hehe. Vi tog båten ut till deras sommarstuga ute på Grissel-ön och sovde över där. Imorse var vi hurtiga och tog en springtur innan frukost ner till viken och sedan badade vi från bryggan när vi kom tillbaka. 11,5 grader varmt  var det i havet. Hej julivärmen eller? Nja. Men ändå värt! Nu är vi hemma hos mig och håller på att planera lite inför den 26-28 juli...skriver om det sen. 
 
Håller på att ladda ner senaste episoden av PLL, sen blir det film-maraton och grillning!
 
Laddar upp lite bilder från senaste dagarna sooon. Och jag såklart även svar på frågestunden... På Fredag är sista dagen för den sedan gör jag en vlogg med svar :-)
 
Kram!
 
 

Do you remember?

 
Hur många grejer känner du igen?  Jag känner igen de flesta grejer, speciellt pogsen...haha vem spelade inte med dom liksom? Armbandet som snurras runt handleden, jojos och skorna! Något de glömde var nog Pokémoon korten...Själv hade jag flera hundra i en speciell pärm!
 
 
 
Livet var så enkelt när man var liten. Då man friviligt steg upp klockan sex på lördagsmorgonen för att kolla på barnprogram på tv. 
 
Yep, I would totally watch it!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRÅGESTUND

 
Glöm inte frågestunden! Har varit väldigt tyst.. Kom igen nu då, fråga på! Kanske svarar jag i vlogg:-)
 
G7z8Ys
 
Kram!
 
 
 
 

Filmtips!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällens filmtips är helt klart Little Miss Sunshine ifrån 2006, såg den igår och den var bara såå bra! Rolig, knäpp, anorlunda och med ett väldigt fint budskap. Se den nuuuuu! Alltså en av scenerna är så knäpp och rolig att man bara inte kan sluta skratta. Helt hysteriskt..haha åh:)
 
 
Filmen ligger helt klart långt upp på favorit listan för min del!
 
 
 

London Fashion Week i September!

 
Black and white beach
 
Fick nyligen besked om att jag kommer att gå London Fashion Week i mitten av September i år, så himla glad! Den 13-14 September, och bara ca. 2 minuters promenad ifrån de största fashionshowerna som bla. Mulberry och Stella McCartney!  Det är jag och 19 andra tjejer som blivit utvalda att ingå i en modelpool, vilket betyder att de designerna som ska visa på den showen väljer själva vilka modeller som ska gå för deras märke. Så än har jag inte fått veta för vilka designers jag ska gå, men förmodligen bestäms det ganska snart.
 
Hoppas på Luna Sky, deras klänningar...!
 
Det är genom http://www.fashioninternational.co.uk/ som jag kommer gå i höst. 
 
 
 
Det kommer bli så roligt, längtar!
 
 
 
 
 

New in jewelry

 
 
Fyndade dessa tre + en silver som inte är på bild på en loppis med antika grejer i Mora, de hade en hel kista full med brosher och clips i alla möjliga stenar och färger. Och det bästa var priset. 5 riksdaler styck. Min favorit är hjorten i mitten.
 

Har länge letat efter ett kristall halsband och nu hittade jag det ultimata, stilrent och med lite längre halskedja, som hittat för tjugo kronor.
 
Lite festival armband!
 
 

Painting

 
 
 
 
 
 
Nummer två är klar! Har sparat alla mina ideér på en postit lapp i mobilen.. har ungefär 7 på gång, det jobbigaste är att när jag kommit ungefär halvägs på en målning så kommer jag på hur nästa tavla ska se ut och då skriver jag snabbt upp det innan jag glömmer..haha, typ som imorse då jag satt och målade ute på altanen och petade med penseln i en klutt med svart färg och plötsligt så såg färgklutten ut som en uggla. Alltså den hade formen av en uggla och då fick jag genast en ide om hur nästa målning ska se ut. Man kan alltså hitta inspiration lite överallt!
 
Kram,
 
 
 
 

Semesterbilder

Nu är jag hemma igen efter en vecka med familjen på semester, har varit jättemysigt verkligen och det känns fantastiskt att det faktiskt är mer än halva juli och nästan hela agusti kvar av sommaren!
 
 
 
 
 
 
 
  
 
  
   
 
  
 
 
  
  
 
 
 
  
 
  
  
 
  
 
  
 
Glass, mat, hotell, shopping, leksandsommarland och massa trevligheter. Visar i nästa inlägg lite grejer som jag fyndade!
 
 
 
Kram,
 
 

Målat en tavla

 
 
Köpte färg och ett gång penslar igår när vi var i Mora, idag har jag suttit hela morgonen och nu börjar den blir klar... åh vad jag saknat att måla!
 
 
 
 
 

Art.

 
 
 
Hittade dess på tumblr. Och nu har jag bestämt mig, här ska införskaffas penslar och färg. Let's be creative.
 
 
 

Tumblr inspo

 
left-nut:

cassettes by sensitive-eyes on Flickr.
 
 
 
fruity-kiddo:

relentlessly-crazy:

Finaallyyy came

❀tropical paradise right here❀
 
Book nerd.
 
 
http://addictedbyfashion.tumblr.com/
 
Kom ihåg frågestunden, lämna en fråga i inlägget nedan.
 
Bomba!
 

FRÅGESTUND!

 
 
 
Yes. Nu kör vi frågestund. Och om det blir fler än 15 frågor så svarar jag i vlogg!
 
Kom igeeen nu då! :)
 
Kram,
 

Bilder ifrån beach-photoshoot, del 2!

 Dance in the wind
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ocean
 
 

Packat och klart.

 
  
 
 
Bild på mah bro ifrån när vi var i Helsingborg i Maj.
 
Har fixat tidsinställda inlägg för varje dag, så kika in här ändå. Vi hörs när jag är hemma igen, kram!
 
 
 
 

Bilder ifrån beach-photoshoot!

 
 
Jump on the beach!
 
Bilder ifrån fotograferingen på stranden i torsdags! Totalt blev det ca. 700 kort, så det kommer mer i nästa del.
 
Idag ska jag packa för imorgon åker vi på semester med familjen, men jag lovar att göra några tidsinställda inlägg med bla. frågestund och bilder ifrån fotograferingen såklart.
 
Kram och hoppas ni får en fin dag,
 
 

Time is like the ocean, you can only hold a little in your hands.

 
 
 
 
 
 
Fotade lite när jag var nere på stranden igår, helt oredigerade bilder..ändå så härligt dimmigt ljus.
 
But time is like the ocean
You can only hold a little in your hands
So swim before we’re broken
Before our bones become
Black coral on the sand
-Josh Pyke
 
 
 
 

Morning

 
Skönt med fredag, fast det suger att det är halvmulet och pissgrått ute, jaja dagen blir nog bäst ändå!
 
Updaterar later on...
 
Kram,
 
 

Lyckad photoshoot

För några timmar sedan gjorde jag en lyckad fotografering med Fredrik, vi höll till hemma här i Skommarhamn och fotade på stranden och vid fyren. Så himla underbart att fota ute i vacker miljö...inspiration gånger tusen! Kikade lite på bilderna också...tror dem blev bra, när de är färdiga får ni se resultatet. Perfekt ljus var det också, sådär lite mörkt och molnigt och stora mäktiga vågor som svepte upp på strandkanten. 
 
Åh vad jag älskar att fotas ute, man får liksom gå in i roll, känna in omgivningen och förmedla en känsla. Lycko kick!
 
  
    
 
Nu ska jag se avsnitt två av en ny deckarserie som hitils är riktigt bra, Bletchley Circle heter den om ni gillar brittisk deckare alá agatha christie mixad med down town abbey. Sommaren är verkligen gjord för en bra deckar rulle, eller hur!? 
 
Btw, så blir det snart frågestund här på bloggen och då hoppas jag att ni bombar med frågor! 
 
 
Kram på er,
 
 
 
 
 
 
 

Home again

Hejsan ni fina!
 
Nu kommer ett ganska låångt inlägg...
 
Igår kom jag hem ifrån Casse i Sundsvall och det har verkligen varit en toppen helg, på fredags kväll kom Emmy över och vi såg på en superbra film som jag rekomenderar att se, Safe Haven hette den!  Se!!
 
 
 
På lördag sov vi ut och sedan packade vi pick och pack och tog båten ut till Rödön där deras stuga ligger och sov över där. Vi solade, badade och bastade och åt go mat. Och latade oss ännu mer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen såg vi en bra thriller. Efter det spelade vi kort och lyssnade på ett jättekonstigt radioprogram tills vi skrattade så mycket att vi knappt kunde andas. Haha åh!
 
 
 
 
Dagen efter kom resten av Casses familj och vi badade ännu mer och testade även på att spela lite golf på grannens bana, svårare än man tror ju! Mot kvällen åkte vi tillbaka till fastlandet och köpte med oss pizza hem som vi åt på verandan. Senare på kvällen kom Dennis över och vi spelade bla. kubb och sedan såg vi på film(vi gillar film). My week with Marilyn, sådär bra film..men ändå sevärd tycker jag, dels för att Emma Watson är med.
 
 
 
 
Dagen därpå var det också finväder och sol så vi bestämde oss för att lägga ut filtar på gräsmattan,spela kort och äta vattenmelon i massor, Dennis kom också över. Trevligt som bara den hade vi det!
 
 
 
 
 
 
 
Det var så himla roligt att träffas, det är jobbigt att ha sina bästa vänner långt ifrån. Riktigt, riktigt jobbigt. Men när vi väl ses så har vi det riktigt roligt istället, det här citatet tycke jag passar väldigt bra.. 
 
Jag har verkligen de bästa vännerna som finns! Och nästa vecka kommer Kirsten till från Bryssel, shit va jag saknar henne!
 
 Är det bra med er? Ska jag hålla en frågestund snart kanske... var ju ett halv år sedan! Rösta i pollen:
 
 
Frågestund?
  
pollcode.com free polls 
 
Kramkram,