Mitt rum

Har suttit och ollat i timmar nu efter inspiration till hur jag sa inreda mitt rum. Det sa bli ny tapet på en vägg, resten av vägarna är i vitt trä. Är sugen på ett tema som går i vitt, massa ljusslingor, fotografier på väggarna som man hänger upp med klädnypor, ett enkelt skrivbord och en massa böcker i det lilla fönstret. Har sparat lite bilder i en matt på datorn....här är några av dem.
 xoxo 

Stan ikväll

Ikväll är det tjejkväll på stan här i ö-vik, vilket betyder att det bland annat är 50 % på hela BIK BOK och en massa andra affärer. Har fatiskt siktat in mig på en superfin vinterjacka...lägger upp bild om jag köper den. 

Tuesday

Befinner min just nu på skolan, snart har vi Samhällskunskap och efter det ska vi gå och äta lunch på Harry's. Och efter det har jag engelska redovisning. I brist på bilder delar jag med mig av lite bilder som jag helt random sparat i en mapp på datorn.

Tills vidare kan ni ju va söta och följa mig på Instagram @amandakristoffersson  heter jag där!

xoxo

 


Vem sa något om höst?

Jag sitter ute i solen, käkar glass och läser ELLE! 

Tee Time

Myser med en te-kopp & kaka framför Morden i midsommer på tv. Jävla reklam säger jag bara, mer reklam än film ju! Aja mys ändå. Imorgon är det skola och endast 1 månad var till pll. Längtar.
 
 

Are you exited? YES I am.

 

Var dig själv alla andra är upptagna

 
Ojdå, glömt att presentera mig själv...Amanda heter då jag. Har inget speciellt smeknamn, folk har så dålig fantasi nuförtiden så jag fick ta och hitta på ett eget, därav bloggnamnet! Var jag bor? I staden Örnsköldsvik, föredetta Sundsvallsbo och föredettaföredetta München bo. Jag antar att det är nu det är meningen att jag ska berätta för er om vad jag har för hobbys och vad jag gillar att göra på fritiden men nej vad tråkigt det skippar vi.
Som person är jag nog en liten filosof, haha. Tänker hela tiden på framtiden, livet och dess mening.
I framtiden vill jag göra rätt mycket, vet ärligt talat om ett människoliv kommer räcka till, skulle behövt minst 3. Får väl satsa på att bli vampyr då. Fast nej vid närmare åtanke så funkar inte det heller, alldrig mer va solbränd, det som är så snyggt!(Men DÖ lät ju som värsta fjortisen) Nämen seriöst nu va, skulle inte palla att vara så glittrig hela tiden, liksom tänk vad jobbigt för alla er att bli bländade när jag är på stan och spatserar. Varenda människa skulle ju bli tvungen att köpa solglasögon, dyrt de. Raybans ska det va! 
Nog pratat om mina vampyr fantasier. 
 
Jag har ett stort hjärta för mode, styling och kläder. Fast mest kär är jag nog i själva konsten i modet. Vissa fotografier kan ju få en att tuppa av. Hjärtat stannar, ba sådär. 
Sedan så är jag typ AH MAH GHAAD obsessed with PRETTY LITTLE LIARS. Älskar't! För som inte vet(skämmes!) så är det världensbästa tv-serie. Dö eller se den.
 
 
Mitt sjärntecken är stenbocken och jag är sexton år gamal. Har precis börjat ettan på gymnasiet(ja inte fan i grundskolan, haha). Nämen, där går jag Samhälls på bästa skolan i stan; Mikael elias. Schemat klagar jag ej på!
 
Annars så är jag vegetarian och bryr mig mycket om djur, HATARHATARHATAR djurplågeri. FYFAN. 
 
Gölli gull bild varning.

Gillar också att skriva och vill gärna ge ut en bok en vacker dag.

HEj svejs leverpastej(ush vad det lät äckligt) kan man inte säga typ...hallon istället, vi kör på det!
 
Hej svejs Hallon!
xoxo / Manda

White

Tyckte den hängde så vackert mot väggen, superhärligt ljus.

Höst inspiration

Image 3 of ASOS Studded Canvas BackpackImage 1 of ASOS Studded Canvas Backpack
 
Hmm, BLÅ ELLER GUL?
xoxo / Manda

Inspiration

Satte ihop ett litet collage; Sommar, bad, mode och skateboard. Saknar!

Rosa fluff

Gud vad allting känns enklare när man slutar kl.11 från skolan, att stiga upp med ett leende på läpparna och bara känna sig så där allmänt glad, lite lycklig. Sätta på sig hörlpluggarna och vakna till sin favorit låt. Då är morgonen som bäst!  Dagen till ära har jag klätt mig i rosa tröja från topshop, färgat topparna och lite slingor i håret rosa(mascara till håret).
 
Nu har jag tyska lektion, sedan samhälls och efter det är jag ledig resten av dagen. Farmor kommer lite senare, mys. Ska också rida ut på mina två vackra pollar, hm visste ni föresten att jag har en hästblogg, Inte? Kika in om ni har lust: http://teamshowjump.blogspot.se/ .
 
2012-09-12 07.26.49.jpg2012-09-12 07.27.38.jpg
 
Peace!
 

Pizza mys igår kväll

Jag kan inte annat än älska min familj, dö hungrig också kommer mamma hem med Pizza!
2012-09-11 19.45.38.jpg
 
 Peace 

En vanlig tisdag med ovanlig handling

Sammanfattat om dagen hittils, historia, media, blå kossor, pasta m. parmesan, biblotekshäng och plugg.

Bild: Tumblr
Kika inn på min tumblr också. http://addictedbyfashion.tumblr.com/ Någon annan som har tumblr och vill dela med sig av den? :)

Peace.

#1

Hej på dig bakom dator, i-pad, whatever skärmen! Super trevligt att du klickade in hit på stylebymanda. 
Hoppas du stannar för bilder, style, vardag och massa annnat!
 
xoxo / Manda

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.