Stil tips; Vår

Något som är snyggt är ju boyfriend-jeans, helst ska dom va ljusa och lite slitna! Ska hålla utkik efter ett par framöver...finns en hel del fina på Asos, snyggast blir det med stövletter, högklackat eller converse till.
 
ASOS PETITE Rocco Boyfriend Jeans Mango Destroy Wash Boyfriend Jean Glamorous Boyfriend Jeans In Light Wash Distressed Denim
 
Religion Patience Boyfriend Fit Jeans With Tormented Wash New Look Maternity Boyfriend Jean ASOS WHITE Cropped Denim Trousers in Acid Wash
Pris från 188-385 kr.
 
Snyggt upptill...
 


 
Bomberjacka kör jag på!
 
 
 
Och glöm inte solbrillorna..det är ju faktiskt vår nu!
 
 
Kram,

London: Dag 3

Sorry för att det här inlägget kommer lite sent men jag har varit förskyld och läxorna bara läggs på hög..men nu börjar jag känna mig lite friskare:) Är det något jag hatar så är det att vara sjuk och behöva vara inne när det är värsta vår vädret ute..den känslan suger.
 
Iaf här kommer fortsättningen på londonresan..
 
Fredag: Idag startade vi dagen med att ta tunnelbanan till Camden Market, som är lite utanför london och har en gigantisk marknad med kläder och secondhandkläder och det bästa är att man kan pruta i princip hur mycket som helst! Jag hittade direkt en obey sweater, en kepa och lite längre in på marknaden en jättefin sommarklänning som  dessutom bara fanns i ett exemplar i butiken.
 
 
 
 
Om det är någonting som jag tycker man borde göra medans man är i London så är det att åka till Camden market! Speciellt matmarkanden där är grym, för ca. 3,5 pund = mindre än 35 kr får du en kinesisk buffé eller för 40-50 kr kebab, falafelrullar, indisk osv osv. dessutom blir man ju bara mätt på att gå runt och provsmaka allt som säljaren erbjuder när man går förbi. För dom som är säljare i camden market är verkligen säljande...så fort man ens kolla på en tröja så kommer dom fram och frågar "wich one do you like?" eller "I can give you a very good price." haha, lite jobbigt efter ett tag!
 
   
Snacka om seconhand fynd...Levis jeans från knappt hundraspänn och uppåt. + en massa bomberjackor i olika färger.
 
   
Jag och pappa!
 
Efter Camden åkte vi hem till hotellet, lämnade lite grejer och gjorde iordning oss inför kvällen, gick och åt på en restuarang. 
 
 
På kvällen var det dags för Vip-party för Top Model och det hölls på Hilton London Metropole i deras suite som hette "The Palace Suite". Vi blev bjudna på choklad vid ingången och sedan blev vi inläppta i suiten där finalen för Uk-models gick och eftersom efter partyt var försenat med 1,5 timme drygt så fick vi se halv showen, vilket var jättekul! Men även lite galet då jag hela tiden hade i åtanke att jag själv skulle gå där morgon därpå. Vi träffade en kille som också var 17 år som var där och hejade på sin syster som var med i tävlingen. När showen väl var slut så var klockan över 12 och vi började bege oss hem, en lång dag väntade. En lång och mycket viktig dag! Men finalen skriver jag i nästa inlägg...
 
Jag och designer.
 
 
 
 
 
 
Kram,
 

Filmtips kommande film

När jag ändå är inne på film så tänkte jag tipsa om en film som kommer ut i juni i år, nämligen The Bling Ring! Det bästa är att Emma Watson spelar huvudrollen och vem gillar inte Emma? Harry Potter och The Perks of Being a Wallflower liksom!  
 
Så skriver IMBD om filmen:"Inspired by actual events, a group of fame-obsessed teenagers use the internet to track celebrities' whereabouts in order to rob their homes."
 
 
 
 
  
 
 
 
Så håll utkik i juni!(det tänker jag iaf göra)
 
Kram,
 

Wednesday

Sorry för dålig uppdatering men jag har alla bilder på pappas dator och min fungerar inte för tillfället...fortsättning på london resan kommer så strax! Idag testade jag att gå till skolan men orkade inte då jag kände mig febrig så jag åkte hem, har sett filmen pitch perfect...åh vilken bra film, ...haha så kul humor och bra musik, om du inte sett den så se den! Dagens filmtips helt klart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagen

Igår funkade inte internet på hela kvällen så jag kunde inte uppdatera här...men bättre sent än alldrig! Iaf så fyllde min pappa år.Världens bästa pappa, Grattis Grattis!!





Fick jättefina blommor av både mormor och farmor för att jag var med i TMWW, tack! <333




Så fort jag får tid ska jag skriva om londonresan...dock är läxorna många just nu!
Kram,



London: Dag 2

På torsdagen skulle det igentligen inte vara något speciellt men de satte in en xtra mingel kväll där alla designers och modeller var inbjudna, på dagen gick vi på Oxford street och regentstreet och shoppade...blev en del kassar! Primark var sjukt billigt och hade fina t-shirtar med tryck och jag var även in på Holister(höll på att på vilse i den enorma butiken) där jag köpte en tröja, collaste affären helt klart! Köpte även ett par skor som jag skulle ha på kvällen. Efter det gick vi på chinatown(som är som ett kvarter nära oxfordstreet där alla skyltar är på kinesiska och det endast finns kinesiska restuaranger, där åt vi en god buffe.
 


 
 
Var även inne på Victoria Secret och införskaffade en parfym som lyktade galet gott, den lila flaskan!
 
 
 
 
 
 
Gud som jag och pappa stressade på vägen dit för att inte komma försent oxå fassnade vi i en hiss på väg ner i tunnelbanan..."Okey now I'm scared!" Sa en kille i hissen och jag tröck på alarm knappen där de sa att vi inte skulle få panik och att hjälp var på väg...hehe. Efter  ca. fem minuter sattes hissen igång igen som tur var;) Iaf när vi kom fram till Ruby Blue som stället hette så stod det två vakter utanför porten som ville se mitt id-kort och frågade om jag var över 18? Nej jag är 17 sa jag förvånat. "Only over 18 are allowed to come in". Jaha tänkte vi och bad om att få prata med chefen till TMWW och han kom ut och ursäktade sig och sa att klubben inte hade sagt till dem att det var över 18 endast..så tyvärr blev det bara för dom som var över 18 i tävlingen...
 
Men istället gick jag och pappa och utforskade Leicester square som är londons absoluta center och tillsut efter mycket promenerande hittade vi en jättemysig libanesisk/marokansk restuarang där vi åt jättegott! 
 
 
Ridande poliser passerade restuarangen...dålig kvalla men det var mörkt där inne! 
 
Fredag och vip-partyt berättar jag om i nästa inlägg!
 
kram,
 

London: Dag 1

 Dag ett i london var på tisdagen men då anlände vi klockan tolv på natten så jag berättar om Onsdagen istället!
 
 
 
Så här såg det ut från hotellrummet.


Dagen efter var det onsdag och klockan 11.30 skulle alla finalister träffas på I STD Dance Studios för "Fittings and reahersals". Det var först när jag steg in genom dörren som förstod att det verkligen var på riktigt, det här hände verkligen;-)
 
 
Tillslut när alla anlänt så gick vi in i en stor sal där de hade ställt upp stolar och vi blev alla tilldelade ett nummer, varje nummer var även ordningen som vi skulle gå i på runwayshowen. Jag fick gå bland de sista vilket var ganska skönt men ändå jobbigt att behöva vänta när man är taggad! Efter det fick alla sätta sig ner i rätt ordning och i nummer ordning ställa sig upp, presentera sig lite kort.
 
Därefter var det dax för provning av kläder, vi blev tilldelad två designers var och jag fick märket "Yes London" och designern "Omar Mansoor". Oj oj oj jag säger bara det...man får inte vara pjäkig om man vill bli modell! Vi fick byta om minst 25 gånger och testa alla möjliga outfits till designern var nöjd och tyckte plagget passade till modellens utseende...inte gjorde det det hela lättare när de pratade italienska och stog och granskade var och en från topp till tå..hehe;) Men roligt och intressant var det! Speciellt en av klänningarna var helt omöjlig..den var svart, säckig och hade långa fransar hängandes...ingen passade i den och tillslut hade den gått ett varv och jag fick säga att jag redan provat den..haha!
 
Lite bilder som togs..helt ovetandes om att det gick runt en fotograf och fotade...
 
 
Fotograf: Colin Chau
 
När alla provat klart och designern gett klartecken så kom förra årets vinnare Tarmar in i rummet och alla applåderade och även Lizzie(som blivit publicerad i VOGUE italia) var där som runway coach till oss! Tror vi tränade i ca. 1 timme och de var väldigt kritiska...sa precis vad som vi måste förbättra/ändra på osv. Vilket var bra men ändå lite små läskigt men jag tycker det gick bra, till mig sa dom att jag gick för fort(vilket dom flesta gjorde) Vi skulle verkligen gå långsamt till musik som var i uppbeat tempo, vilket inte gjorde saken lättare...men vi fick många bra tips av Lizzie och Tarmar men jag tror ändå att alla var lite nedstämda efteråt...för det är verkligen svårare än man tror/det ser ut!
 
Fotograf: Colin Chau
 
 
En av tjejerna sa "After this competion I'm going to eat a big cheeseburger"...haha så sant! Pratade även med en av tjejerna som tävlade för Thailand men som bodde i Australien, måste säga också att alla var verkligen supertrevliga, hela gänget! 
 
 
På kvällen gick jag och pappa och åt på Halepi, en grekisk restaurang som var urmysig och hade god plockmat. Sedan var det i princip bara att stupa i säng för att ladda om inför en nya dag i London...de berättar jag om i nästa inlägg!
 
Kram,

Mycket att berätta!

Fotograf: Nathalie Evrung  (Gå in och gilla henne på fb, supergrym fotograf!) Bilden är från fotograferingen i kyrkan med Maja för några veckor sedan...älskar ljuset.
 
Ojjjjjjj nu är jag tillbaka i Sverige igen(ett väldigt regnigt Sverige...var är våren?) och jag vet inte vart jag ska börja....har så grymt mycket att berätta och bilder att visa! Jag tänker därför publicera ett inlägg per dag som vi var där...blir det bra? 
 
Resultat i tävlingen kan ni hitta HÄR
 
Just nu har jag så grymt mycket att ta igen i skolan så jag känner att jag måste priritera det först...men så fort jag får tid så skriver jag här..håll utkik!
 
Kram,
 
 

Frågor och svar!

http://ask.fm/Amandakristoffersson
 
Skapade ett account på ask.fm..tänkte att det kanske finns en del frågor som ni vill ställa? Bara att fråga på!
Com'on guys! 

Bilder från fotograferingen del 2 + London imorgon!

 

 
 
 
 
Imorgon åker jag! Klockan nio rullar bilen från ö-vik och vidare ner till stockholm och sedan därifrån flyget till London, framme vid 22-tiden...lång dag! Dagen efter (onsdag) är det "Fittings and Rehearsals" där jag provar ut plaggen som jag ska gå i och sedan catwalk-lektion + repetion inför lördagens final!
 
Lovar att uppdatera här om jag få möjlighet..förmodligen finns det något internetcafe...men annars så hörs vi när jag kommer hem och då har jag förmodligen massor att berätta och en full laddad kamera!
 
 
Stor kram nu!

Harry Potter world London

Ihhhh nu blev jag inte så lite lycklig...fick reda på att det finns en Harry Potter World i England! Och förmodligen ska vi dit nästa vecka! Altså åh vad det skulle vara häftigt... GALET! :)
http://www.wbstudiotour.co.uk/ http://www.wbstudiotour.co.uk/ http://www.wbstudiotour.co.uk/
 
 
Det kommer minst sagt bli hektiska(men roliga) dagar i London!
 
 

Addicted

Just nu är ju modet väldigt 60-tals inspirerat och jag älskart! 
 
 The Marc Jacobs Spring 2013 Collection Showcases 60s Cool Demeanor #fashion trendhunter.com The Carey Mulligan for W Magazine January 2012 Shoot is Stunning #fashion trendhunter.com The Marie Claire South Africa Ibiza Nights Editorial Stars Yulia T #fashion trendhunter.com
 
H & M Spring 2013 Campaign Shows a Sultry Magdalena Frackowiak #fashion trendhunter.com Fall Back with the Lily Donaldson Vogue UK October Editorial #fashion trendhunter.com The 'S Moda Doble o Nada' Editorial Stars Maria Palm and Adina #fashion trendhunter.com
 
The Emma Watson Vogue UK December 2010 Spread is Elegantly Sophisticated #fashion trendhunter.com
 
The Self Service Issue 35 Stars Mod Models Arizona Muse and Daphne Groene #fashion trendhunter.com
 
60s hairdo Eyeliner 60s style | marie claire brazil, april 2013
Fixa looken genom eyeliner, matta läppar i neautral färg, markerade ögonbryn och klä dig i svart vitt eller någon pastellig färg. Sne lugg med mkt volym eller vågigt långt. Runda solglasögon!
 
 
Kram,
 
 

Brist på internet

Hejsan! 
 
Kan tyvärr inte uppdatera med några bilder från varken datorn eller mobiltelefonen då internet inte har fungerat sedan igår kväll, bara på pappas dator som jag lånar en liten snabbis just nu...men så fort internet fungerar igen så gör jag ett inlägg med bilder ifrån fotograferigen del 2!
 
Idag har jag och resten av familjen åkt skridskor till gullvik, har nästan blivit standard nu på lovet, så himla skönt! 
 
Annars har jag så klart tillbringat mycket tid i stallet och ridit och det har även blivit mycket simpsons tittande, hehe beroende.. 
 
4 dagar kvar tills vi åker, sjukt galet.
 
Tumblr_mktxl13cbh1rhwjz0o1_500_large
 
Douceur | 500 photos ******* | 301 photos
Fashion Crew Hey You! Get off of my Cloud!
 
Om ni har lust kan ni ju klicka in på min tumblr...
http://addictedbyfashion.tumblr.com/
 eller min fashiolista...
http://www.fashiolista.com/style/Mandas_style/
 
Åsså kan ni kolla in dessa två sjukt coola visningar för Chanel och Vuitton...
 
 
 
Känner att det blev ett lite blandat inlägg.. jao
 
Kram,

Inspo + update

Hejsan!
 
Igår var jag ju som sagt i Härnsösand på ett modelljobb, det var verkligen roligt! Temat var "kontakt" och systraskap och jag och en tjej som heter Maja plåtades i en jättevacker kyrka som låg just innan högakustenbron. Det blev mycket fokus på ljuset( som var jättefint ifrån de stora fönstren) och accesoarer, förhoppningsvis får jag se resultatet ganska snart:-)
 
Tillsvidare kommer här lite bilder i samma stuk som plåtningen igår..
 
 Pinned ImagePinned ImagePinned Image
 
Kram,
 
 

En vecka kvar tills London!

 
Nu är det en vecka tills vi sitter på planet på väg till London och jag längtar så!
 
Nu när hotellet också är bokat så har jag kollat in området lite med hjälp av google streetview och det visar sig att det ligger på gångavstånd till Portobello Market som är typ världens kändaste gata för secondhand och vintage kläder...YAY! 
 
 
 
 
Dessutom tar det bara ca. 15 min med tunnelbanan till Oxfordstreet som är Europas största shoppinggata...YAY igen! :-)
 
 
 
 
 
 
 
Hotellet vi ska bo på...
 
 
 
Där finalen hålls..
 
 
Vad tycker ni om nya headern btw?